Estate-mægler: Boligsælgere bremsede op og tænkte en ekstra gang

4. maj 2020 Erhverv

Villasalget og salget af fritidsboliger i flere egne af Danmark går strygende. Herunder kan nævnes Sønderjylland, der i løbet af årets første fire måneder også gik frem. I Sønderborg er salget ef boliger steget med 18,2 procent i forhold til tiden før Corona-krisen, skriver Boligsiden.

dk

Der kan være mange årsager til, at det går enten frem eller tilbage. Men generelt er de kommuner, der går frem, områder, hvor det er billigere at købe et hus end i de kommuner, hvor salget går tilbage. Det tyder på, at huskøberne er mere villige til at flytte sig fysisk for til gengæld at spare penge, skriver Boligsiden.dk

“Der er – på grund af Corona-krisen –  nogle, der gerne vil sælge, som bremsede op og lige tænkte, de ville se, hvad krisen betyder og det kan man ikke fortænke dem i”, siger Peter Kistrup, ejer af Estate i Sønderborg.

Han fortæller, videre:

“Det er mit indtryk, at vi er på vej tilbage i mere normal gænge og hvornår alt så bliver som før krisen, kan jeg ikke sige noget om”, siger Peter Kistrup til SønderborgNYT.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk