eurodan åbner udstillingshus i Vollerup

9. august 2019 Erhverv

‘eurodan-huse’ er nu igen repræsenteret i Sønderborg med et spritnyt udstillingshus på 160 m².

Der er efterhånden nogle år siden, at det sønderjyske firma sidst havde et udstillingshus i Sønderborgområdet.

“Vi har bygget mange huse for tilfredse kunder i Sønderborgområdet, og vi ved, at der er stor interesse for at bygge nye huse. Derfor har det været vigtigt for os at opføre et udstillingshus, hvor potentielle nybyggere kan blive inspireret og få hjælp til at gøre deres boligdrømme til virkelighed”, fortæller Bo Wedel Bang, afdelingsleder i eurodan-huse i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningen af det nye udstillingshus fejres på søndag den 11. august kl. 13-16, hvor eurodan-huse byder på kaffe og sætter ekstra fokus på nybyggeri i huset på Johanne Hansens Vej 2 i Vollerup.

Udover at lade kunderne gå på opdagelse i det lækre udstillingshus, kan gæsterne også blive klogere på, hvor de kan bygge drømmehuset i området.

Udstillingshuset får nemlig søndag besøg af Sønderborg Kommunes ejendomskonsulent, Christina Petersen, der sammen med eurodan-huses byggerådgivere Bo Jørgensen og Line Reistrup svarer på spørgsmål. Man kan f.eks. få information om, hvilke grunde der er på vej – og hvilke regler der gælder på de forskellige byggegrunde i det attraktive område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye udstillingshus har fremadrettet åbent hver søndag kl. 13-16, hvor man altid kan møde en af eurodan-huses byggerådgivere.

eurodan-huse er en sønderjysk familieejet virksomhed, der gennem mere end fire årtier har opført over 11.000 huse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk