Eva Kjer Hansen følger op på Sønderborg Nyt-historie

17. juni 2014 Uncategorized

På baggrund af en historie på Sønderborg Nyt om SDU, der må flytte undervisning fra Flensborg til Sønderborg, har folketingsmedlem Eva Kjer Hansen fra Venstre netop stillet nedenstående spørgsmål til uddannelses- og forskningsministeren. Eva Kjer Hansen forventer svar inden for en uge, hvis ministeriet overholder tidsfristen.alsion

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg giver selvfølgelig besked, når Eva modtager ministerens svar, siger politikerens sekretær til Sønderborg Nyt.

 

Spørgsmål:

Hvad er ministerens argument for, at den danske stat ikke støtter undervisning ved SDU i Flensborg?

 

Forventer ministeren, at den danske stat vil afholde færre udgifter, i forbindelse med at SDU’s undervisning i Flensborg flyttes til Sønderborg?

 

Hvad er ministerens holdning til den uddannelseskonstruktion, som SDU og Universität Flensburg samarbejder om, og hvordan vurderer ministeren dens værdi for det danske arbejdsmarked?

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Vil ministeren arbejde på en åbning i dansk lovgivning, der støtter den uddannelseskonstruktion, som SDU og Universität Flensburg samarbejder om, og vil ministeren i så fald i mellemtiden tilbyde en dispensationsordning?

Læs historien om SDU her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...