Få billetter: Symfoniorkestret spiller Bachs Juleoratorium

8. december 2020 Kultur

På fredag er der ganske få billetter tilbage til en storslået koncert og dermed har du mulighed for at tage en tur i Koncertsalen i Alsion og nyde, når Sønderjyllands Symfoniorkester klokken 20 blænder op for Bachs Juleoratorium.

Symfoniorkestret oplyser, at torsdagens julekoncert er udsolgt.

Bachs Juleoratorium er et af hans mest berømte og oftest opførte kirkelige værker.

Juleoratoriet er skrevet som seks forskellige kantater for juletiden. Ved dette års koncerter opføres de tre første kantater af Juleoratoriet, nemlig de kantater, som fortæller historien om Jesu fødsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fortællingen begynder altså med evangeliet, som vi kender fra juleaften, hvor Josef og den gravide Maria drager til Betlehem, og hvor hun om natten føder sit barn, og kalder ham Jesus.

Bach skrev sit Juleoratorium som en del af en storslået plan om at lave musik til alle teksterne i kirkeåret, ikke bare i et enkelt kirkeår, men igennem en årrække. Bach skrev mere end 300 kantater, heraf eksisterer de 209 i dag.

Billetter: Kontakt orkestrets administration på info@sdjsymfoni.dk eller telefon 79 30 11 50, Kontoret er åbent mandag til fredag mellem klokken 9 og 14.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...