Få billetter tilbage til koncerten Den Viruose Trompet

26. december 2020 Kultur
Mesterdirigenten Hans Graf. Pressefoto
Mesterdirigenten Hans Graf. Pressefoto

Der er kun ganske få billetter tilbage til Sønderjyllands Symfoniorkesters koncert den 14, januar i Alsions koncertsal

Koncerten starter med ‘Feens kys’ og det er oprindeligt musik til en ballet i én akt komponeret af Stravinskij til George Balanchine og New York City Ballet i 1928.

Musikken tager udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr Isjomfruen.

Orkestrets solotrompetist Elias Heigold optræder som solist i Arutiunians trompet-koncert, som rummer både sjælfulde smægtende melodier, der leder tankerne hen på armensk folkemusik men også masser af teknisk virtuose steder som giver solisten alle muligheder for at demonstrere sin virtuositet og tekniske færdigheder, skriver symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten afrundes med Rachmaninovs mægtige 2. symfoni, som sammen med klaverkoncerterne nr. 2 og 3 er hans mest populære og oftest spillede værker.

Koncerten dirigeres af den østrigske mesterdirigent, Hans Graf, som netop i denne sæson 2020-2021 er tiltrådt som chefdirigent for Singapore Symphony Orchestra.

Du finder billetterne på symfoniorkesterets hjemmeside. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...