Få en anderledes madoplevelse hos Curry Leaves

23. juli Erhverv

Curry Leaves er en indisk restaurant, der ligger tæt ved havnen på Nørrebro i Sønderborg – og her bydes der på en anderledes madoplevelse.

Det er værten selv, Sivakumar Sivasamy, der står i køkkenet, mens fruen varter gæsterne op.

Parret åbnede deres restaurant i sommeren 2014 og er glade for, at der i dag kommer tilpas med gæster til, at det også er en forretning – og successen kommer af godt værtsskab og veltillavet mad.

“Indisk mad er krydret og til nye gæster anbefaler vi altid vores buffet, hvor der er seks såkaldt milde retter og to stærke. Og vi fortæller altid gæsterne om de stærke retter, så de kan indstille sig på dem”, siger værtsparret til SønderborgNYT. Ved at prøve sig lidt frem, så finder hver enkelt gæst den form for “styrke”, der passer ham eller hende.

Buffetten kan sagtens nydes af både børn og ældre – når de lige springer de to stærke retter over.

I Indien er der ikke okse- og svinekød på menuen.

“Men det har vi her, fordi vi jo er i Sønderborg og danskere kan godt li’ kød”, siger Sivakumar Sivasamy, der gør sig umage for at give gæsterne en indisk inspireret oplevelse.

“Indisk mad tager tid at lave og derfor er det en rigtig god idé at bestille bord”, siger parret, der altid er klar til at guide gæster gennem menukortet

En søndag for veganere og vegetarer

Den tredje søndag i september er der ikke kød på buffetten.

“Der laver vi en buffet, som henvender sig til veganere, vegetarer og de gæster, der skal have gluten- og lactosefri mad”, siger Sivakumar Sivasamy.

Altså er Curry Leaves et sted for alle – og man skal besøge restauranten, hvis man vil nyde mad, der er omhyggeligt tilberedt og sætter pris på virkeligt godt værtsskab, hvor værtinden gør sit allerbedste for, at man føler sig godt tilpas og får valgt den helt rigtige ret fra kortet eller buffetten.

Læs mere her på Curry Leaves

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...