Få en forrygende sjov aften – kom til Tørfisk-koncert i Augustenborg

10. oktober 2021 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Bandet Tørfisk fejrer deres 40-års jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag

”Sidst Tørfisk var forbi, blev det en festlig aften, og det kan vi godt love at det bliver igen”, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var i 2019 Tørfisk spillede koncert i Augustenborg-hallerne  – og stemningen var helt i top allerede fra start, hvor Tørfisk kunne fortælle, at de var glade for igen at være i Augustenborg.

“Ja, vi har godt nok ikke spillet her, men vi er da kørt igennem”, sagde de.

Bandet leverede en række syng-med-sange og der blev også klappet undervejs.

“Det er rigtigt fint, du banker i bordet. Det ville bare være bedre, hvis det var samtidig med de andre, der klapper takten. Så er det lidt nemmere for os, der står heroppe”, sagde musikerne til en af gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tørfisk er inspireret af den irske folkemusik og sætter ganske sjove danske tekster til. Samme humor går igen i den snak, der er mellem numrene.

”Og ud over at vi glæder os til at byde Tørfisk velkommen igen, så kan man, ligesom i 2019, varme op med en lækker Koncertbuffet fra Sandvejs inden koncerten”, siger Poul Andersen.

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter finder du på Midtals Idrætsforenings hjemmeside .

 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...