Få morgenbrød fra Byens Brødhus leveret ved døren

2. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Byens Brødhus er blevet tilsluttet netbutik, som gør det muligt for sønderborgenserne at bestille brød, sandwich og kager på nettet. Det har også betydet, at bageriet er blevet udvalgt som brødleverandør til DSB.

Alex Gustavsson har ved flere lejligheder vundet præmier for sine brød.

Alex Gustavsson har ved flere lejligheder vundet præmier for sine brød.

Selvom sønderjyderne køber mere og mere brød, er antallet af faglærte håndværksbagere i regionen på få år faldet med omkring 40 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skyldes først og fremmest øget konkurrence fra bake-off-koncepter i supermarkeder og på tankstationer samt en affolkning af yderområder. Som et modtræk er Byens Brødhus blevet tilknyttet onlineplatformen KringleXpressen.dk, der gør det muligt for virksomheder og private at bestille varer fra den lokale håndværksbager på nettet.

Brød på første klasse

Samarbejdet har allerede båret frugt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem KringleXpressen.dk er Byens Brødhus netop valgt som brødleverandør til DSB. Aftalen indebærer, at man som passager på DSB får serveret friskbagt brød fra Byens Brødhus på togrejsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indehaveren af bageriet er meget begejstret.

“Vi har store forventninger til den aftale, KringleXpressen har fået igennem med DSB. Med en treårig aftale kan vi udnytte vores kapacitet bedre, og vi har sikkerhed for, at vi har en stor, fast kunde til vores produkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en aftale, vi ikke selv ville kunne vinde i konkurrence med de store kæder”, siger Alex Gustavson fra Byens Brødhus i en pressemeddelelse.

 Aftalen indebærer, at Byens Brødhus leverer brød efter egne opskrifter.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Broager, Samfund

Skal du være en del af være Broagerland 3.0?

16. april 2021 Broager

Foråret er kommet og nu skal vi smøge ærmerne op. Vi skal tage hul på næste runde i Broagerland 3.0 og det skal ske ved to kommende begivenheder, hvor alle opfordres til at deltage, skriver landbylaugene på Broagerland og Broager Udviklingsforum. Foreslår bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland Vi repræsentanter fra landsbylaugene på Broagerland og Broager […]

Læs mere...