Få nu vintertrimmet jernhesten

3. november 2016 Erhverv

Fri BikeShop er klar til at vintertrimme din cykel, så du kan cykle omkring i de kolde måneder.

“Og så har vi cykletøj, der kan klare mørke og kulde. Også til kvinderne har vi en del smart cykletøj, der er syet specielt til kvinder”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShoptil SønderborgNYT. Ligesom i tøjbutikkerne, så er kvinderne hjerteligt velkomne til at komme ind og prøve tøjet.

Det giver rigtig god mening lige at få gjort cyklen vinterklar.

“For det første skal kablerne frostsikres, så det ikke ender med en ødelagt gearskifter”, siger Kent Nissen. Hvis er er fugt i gearkablerne, så fryser de og sætter sig fast.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så tager vi hårdere fat i gearskifteren og ødelægger den”, siger Kent Nissen.

Årets mørke tid betyder også, der skal gode lygter på cyklen.

“Og de skal kunne lyse til det behov, som man har. Der er stor forskel på at køre cykel på mørke veje og inde i byerne, hvor der er gadelys”, siger Kent Nissen. Lige så selvfølgeligt, som der skal lys på cyklerne i de mørke timer, så skal der også reflekser på.

“Og så skal der være mønster på cykeldækkene”.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...