Få tjekket cyklen igennem inden du triller ud i foråret

2. maj 2017 Erhverv

ANNONCE:

Skal man opleve cykleglæde, så er det en god start at være rullende på en cykel, der fungerer. Og skal man være sikker på, at den gør det, så er måden ikke at springe i sadlen og trampe langt ud på landet og risikere, at kæden springer eller et hjul helt ekser for så at trække jernhesten hjem igen.

“Det er meget bedre at lade Fri BikeShop kigge cyklen igennem”, siger Martin Schmidt fra værkstedet i cykelbutikken. Han fortæller, at værkstedet kigger cyklen efter for fejl og mangler og desuden smører den, så den er helt køreklar, når du henter den igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fri Bike Shops Martin Schmidt er parat til at gøre din cykel forårsklar.

“Det koster 299 kroner at få et forårseftersyn af en almindelig cykel og det koster 200 kroner mere at få tjekket en elcykel, hvor vi skal have fat i kablerne, tjekke ledninger og batteri”, siger Martin Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forårstjek er et kig på kæden, dækkene, bremsere, lys, reflekser og desu8den spændes alting efter.

“Vi sikrer, at alt er justere og spændt korrekt”, siger Martin Schmidt og tilføjer:

“Når vi tjekker en cykel og opdager, der skal skiftes et eller andet, så ringer vi til, kunden og fortæller det, så ingen skal frygte at komme tilbage til en uventet regning”.

Altså laver Fri BikeShop ingen reparationer, som ikke er aftalt med cyklens ejer.

Der er også cykelejere, der selv holder cyklen vedlige – og de kan gå på opdagelse på Fri BikeShops hylder og finde en masse vedligeholdelsesprodukter, der letter arbejdet betydeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...