Fælleslisten: Vi skal lytte til borgerne omkring Nordvesthavnsvej

9. oktober 2017 Politik

Fælleslisten siger nej til, at lokalplanforslaget for Nordvesthavnsvej i Sønderborg sendes i høring i den foreliggende udgave.

I stedet opfordrer Fælleslisten kommunens Teknik- og Miljøudvalg til at sende den foreliggende plan tilbage til forvaltningen med en klar besked om, at embedsmændene skal tage en dialog med de berørte borgere, for på den måde at nå frem til et forslag, som alle kan tilslutte sig.

Derefter kan planen sendes i den lovpligtige 8 ugers høringsfase.

Vi har to ører og kun én mund. Altså skal vi lytte mere, siger Aase Nyegaard

“Vi ønsker dialog med borgerne, og er imod at noget trækkes ned over hovederne på folk. For os er det vigtigt at lytte til borgerne. Det er jo derfor vi har to øre og en mund”, siger Fælleslistens borgmesterkandidat, viceborgmester Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

“Vi ønsker, at kommunen bliver en samarbejdspartner og ikke en modspiller. Ved samarbejde og dialog kan vi skabe en kommune, hvor der er sammenhængskraft på alle niveauer”.

“Det handler om at lytte til borgerne. Gør vi det på et tidligt tidspunkt, kan vi undgå megen negativ støj, og efterfølgende meget unødvendigt arbejde”, siger Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk