Fællesskabet Sønderborg Runners fylder to år i dag

12. oktober 2020 Kultur

Den 12. oktober 2018 startede Camilla Pedersen Sønderborg Runners, som er fællesskab, hvor løbeture er det fælles omdrejningspunkt – og det har ført til venskaber på kryds og tværs blandt de løbeglade deltagere.

“Jeg begyndte selv at løbe i 2014 og hen ad vejen kom der nogle enkelte med. Det blev så til flere og flere og i dag, for to år siden, oprettede jeg løbefællesskabet Sønderborg Runners på Facebook.

Facebook-gruppen Sønderborg Runners har lige nu 508 medlemmer og der er plads til alle dem, der har lyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er tre, der slår løbeture op på siden og så kommer de løbere, der har tid og lyst”, siger Camilla Pedersen til SønderborgNYT.

For mange mennesker kan det være lidt svært at finde løbeskoene frem.

“Men når man er med i et fællesskab, så er der jo nogen, der står og venter. Det gør det lidt lettere at trække i løbetøjet”, forklarer Camilla Pedersen og tilføjer:

“Vi har det faktisk rigtigt godt sammen, når vi løber og så er vi rigtigt gode til at fejre, når der er noget at fejre. Vi gør det gerne med kage og det er til fødselsdage og i dag skal vi også have kage og fejre to års fællesskab”.

Artiklen fortsætter under annoncen

60-70 deltager på turene

Det er ikke alle 508 medlemmer, der tropper op, når der bliver slået ture op.

“Der er mellem 60 og 70, der løber med på turene og er vi mange, så deler vi os, så vi følger Corona-anbefalingerne. Rigtigt mange er det, som vi kalder virtuelle medlemmer og de slår deres ture op, så alle medlemmer kan se, der er gang i dem”, siger Camilla Pedersen.

Du finder Facebooksiden her.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk