Fakta i Kløvercentret er Årets Butik

25. januar 2019 Erhverv

Fredag eftermiddag har butikschef Kristian Rosenhøj Sørensen sat kaffe og kage frem til kunderne i Fakta i Kløvercentret.

“Vi skal da fejre, at vores Fakta-butik er kåret som Årets Butik blandt alle Faktabutikkerne i distriktet, som er det sydøstlige Sydylland fra Kolding og ned”, siger Kristian Rosenhøj Sørensen til SønderborgNYT.

Han forklarer, at butikken er målt på flere parametre og glæder sig især over at have scoret høje tal på medarbejdertrivsel og kundetilfredshed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta i Ulkebøl er også blevet hædret

“Fakta i Ulkebøl har haft den bedste omsætningsstigning af alle i 2018”, siger salgschef Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved.

“Hvis en butik har et index 100, så er omsætningen hverken steget eller faldet – men hos Fakta i Ulkebøl er omsætningen virkeligt steget”, siger Karsten Hansen.

Han fortæller videre, at det samlede salg i januar 2019 også ser rigtig godt i Brugsforeningen for Als og Sundeved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...