Familie fra Egernsund er turister på deres egen hjemmebane

22. juli 2021 Kultur

Lenette og Mike fra Egernsund tog torsdag deres fire børn – Annabell, Noah, Ida og Karoline – med i Historiecenter Dybbøl Banke, hvor alt handler om 1864 og det drabelige slag, der fandt sted i Dybbøl.

“Selvom jeg er herfra, så ved jeg faktisk ikke så meget om 1864, så det er helt rart lige at få noget at vide om alt det, der skete”, siger Lenette til SønderborgNYT.

Nogle gang kan det være en udfordring at have børn med på museer og andre steder. Men det er lidt anderledes i historiecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Børnene synes, det er spændende. De synes, det er spændende at gå ind og kigge i husene, se de ting, der er o boderne. Og så er det en stor succes, at de selv kan bage pandekager over åben ild”, siger Mike.

Ved indgangen til historiecenter står en medarbejder og tæller gæsterne.

“Onsdag nåede jeg at tælle til 1000 og det gør jeg uden tvivl også i dag”, siger han.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...