Familie fra Egernsund er turister på deres egen hjemmebane

22. juli 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lenette og Mike fra Egernsund tog torsdag deres fire børn – Annabell, Noah, Ida og Karoline – med i Historiecenter Dybbøl Banke, hvor alt handler om 1864 og det drabelige slag, der fandt sted i Dybbøl.

“Selvom jeg er herfra, så ved jeg faktisk ikke så meget om 1864, så det er helt rart lige at få noget at vide om alt det, der skete”, siger Lenette til SønderborgNYT.

Nogle gang kan det være en udfordring at have børn med på museer og andre steder. Men det er lidt anderledes i historiecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Børnene synes, det er spændende. De synes, det er spændende at gå ind og kigge i husene, se de ting, der er o boderne. Og så er det en stor succes, at de selv kan bage pandekager over åben ild”, siger Mike.

Ved indgangen til historiecenter står en medarbejder og tæller gæsterne.

“Onsdag nåede jeg at tælle til 1000 og det gør jeg uden tvivl også i dag”, siger han.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...