Fantastisk ‘Kejserkoncert’ med Michael Roll og Sønderjyllands Symfoniorkester

26. august 2021 Kultur

Torsdag aften var dirigent Giancarlo Andretta foran solist Michael Roll og Sønderjyllands  Symfoniorkester i Berlioz’ Romersk Karneval, Beethovens Klaverkoncert nr. 5 ‘Kejserkoncerten’ samt Leonore-ouverture nr. 3, op. 72a og slutteligt i Ravels Ma Mère l’Oye.

Det var samtidig den sidste gang, publikum kom til at opleve Michael Roll spille koncert.

Orkestret havde købt både gave og buket, så der kunne sige ordentlig farvel og tak for et rigtigt godt samarbejde.

Blandt publikum var Else Christensen-Redzepovic, som fortæller, at hun nød aftenen i Alsions koncertsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Koncerten var en helt enestående præstation – ikke mindst af solisten med hans fortolkning af Beethovens Klaverkoncert Nr.5, Kejserkoncerten. Jeg har ikke hørt den bedre”, siger Else Christensen-Redzepovic til SønderborgNYT.

“Han formåede at ramme den ‘Beethovenske ånd’ i hver tone i Kejserkoncerten. Det var en fantastisk oplevelse. Mere af det i Sønderborg”.

Else Christensen-Redzepovic synes også, det var dejligt at gense Sønderjyllands Symfoniorkester efter den lange ‘pause’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...