Farvestrålende indsats af L’Ron Harald, Andreas og Tommi

3. februar 2014 Kultur
Tommi Ulderup, Andreas Weling, L'Ron Harald og Mette Lauridsen. Foto: Ole Kæhler

Tommi Ulderup, Andreas Welin, L’Ron Harald og Mette Lauridsen. Foto: Ole Kæhler

Skaterbanens medhjælper Mette Lauridsen havde det helt store smil remme mandag, fordi det lykkedes hende og L’Ron Harald at lave en aftale om, at han og to af hans hjælpere dekorerer den gamle bygning på Ringriderpladsen.IMG_9767

Artiklen fortsætter under annoncen

– L’Ron Harald betaler selv hele gildet og det vil sige maling for 5.000 kroner og så er de tre mand, der bruger både deres tid og talent på at give de skaterglade unge noget flot at kigge på, siger Mette Lauridsen til Sønderborg Nyt. Fra L’Ron Harald og Mette Lauridsen begyndte at snakke sammen til der blev båret spraymaling ind i skaterhallen, gik der et lille døgn.

Vi er tre kunstnere

– Jeg snakkede lidt om farvevalg med Andreas og Tommi og så maler vi hver sit motiv, siger L’Ron Harald. Han lægger stor vægt på at forklare, han på ingen måde styrer sine to kunstneriske kolleger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gasvarme i en kold hal er et must.

Gasvarme i en kold hal er et must.

IMG_9760

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke ret længe siden L’Ron Harald og Andreas Welin lavede flot kunst i Universe. Så flot at L’Ron Harald straks fremhæver Andreas Welin, der malede et Einstein-motiv.

– Det gjorde han bare helt fantastisk og han kan meget mere end mange talentfulde grafittimalere med ti til tolv års erfaring, siger L’Ron harald til Sønderborg Nyt. Hans unge kollega har blot svinget spraydåser i to år.

– Hvad skal det ikke føre til, spørger L’Ron Harald og spår Andreas Welin en stor fremtid. Måske som pizzabager eller noget helt andet. Det er nærmest understået, at Andreas Welins navn bliver virkeligt stort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at følge limket her, så kan du se, at skatere i Padborg også nyder godt af de tre kunstneres værker: https://www.facebook.com/StreetSportParkPadborg?hc_location=timeline

Skatere og grafitti

Mette Lauridsen synes, at grafitti og skatere hører sammen. Og her er L’Ron Harald helt enig.

– Vi alle sammen ser os selv som individualister og er sikre på, at det vi laver, er kunst.IMG_9768

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Mette Lauridsen ser de unge skatere som kunstnere, kan ingen vide.IMG_9759

– Men det er nogle herlige mennesker og det er da bedre, de hygger sig her end at de hænger ud på rutebilstationen, siger hun og tilføjer:

– I skaterhallen er der et herligt sammenhold, alle får motion og de er hjælpsomme alle sammen.

Børne-skaterholdene samles mandage fra 18 til 20 – og torsdag eftermiddag slår medlemmerne sig løs fra halv fire om eftermiddagen.

Lidt flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.509368335850185.1073742022.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...