FC Sønderborg Business er køreklar fra januar

13. oktober 2015 Erhverv

Medlemmerne i FC Sønderborg erhvervsklub får endnu en grund til at mødes.

Det sker når FCS Business går i luften den 28. januar 2016.

Det er hensigten at give lokale erhvervsdrivende et forum for at mødes i inspirerende rammer, hvor der er mulighed for at lave forretninger, videndeling og sparring, referenceudveksling samt blive en del af et personligt og fagligt netværk.

Møderne vil blive ledet af erfarne og professionelle facilitatorer. Bag netværket står en gruppe af lokale erhvervsdrivende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig over at vi nu kan tilbyde vores mange sponsorer endnu mere i FC Sønderborg regi. Vi har gennem de sidste mange år haft fokus på talentudvikling. I den forbindelse er jeg er overbevist om at vi kan være med til at dele vores erfaringer og viden med det lokale erhvervsliv således, at vi sammen kan flytte os og gøre Sønderborg endnu mere attraktivt.”, siger en glad og optimistisk sportchef i FC Sønderborg, Rasmus Andreassen, i en pressemeddelelse.

En anden central figur i FCS Business er Rie Bramsen. Hun er en af de personer som skal være med til at lede møderne og sikre at alle går derfra med ny viden. Om projektet siger Rie Bramsen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil være med til at sætte Sønderborg på landkortet, ved bl.a. at kunne tiltrække de bedste talenter til området. Dette kan ske ved at virksomhederne udvikler sig og arbejder sammen om at dele viden og skabe de bedste vilkår for at fastholde og tiltrække den nye generation af medarbejdere. I det nye netværk vil virksomhedslederne bidrage med egne erfaringer og få mulighed for at profilere virksomheden. Vi har så mange spændende virksomheder i området, så hvorfor ikke udnytte deres erfaringer og dele den viden med hinanden, i et dynamisk netværk”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...