FC Sønderborg har hårdt brug for supergode fodboldsspillere

1. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Efter at have spillet godt og vel halvdelen af kampene i Danmarksserien, står holdet kun med få point og er presset i bunden af tabellen. Hvis holdet rykker ned, vil det være et tilbageslag for FC Sønderborg projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over sommeren mistede holde hele syv af de bærende spillere, der skulle læse andre steder i landet. Holdet er derfor ungt, og det har påvirket opstarten og sæsonen indtil nu.

I en pressemeddelelse siger sportschefen i FC Sønderborg, Rasmus Andreassen:

“Ja, det er ikke den start vi havde ønsket os, men vi må også konstatere, at vi på to år har skiftet en hel trup på 22 spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster og vi har måske manglet lidt rutine og det håber vi, at Sønderborg nu vil hjælpe os med at hente via det nye koncept – Crowd-funding”.

Som noget helt nyt tilbyder FC Sønderborg mulighed for, at Crowd-funde en personlig spiller i jagten på at blive i Danmarksserien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er behov for at hente tre profiler til klubben i forbindelse med missionen for
at blive i Danmarksserien, en til hver formationskæde.

Du kan nu købe en personlig ”andel” i hver spiller, inden for de tre ”funding-klasser”: En forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angriber.

Projektet løber fra den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

november til den 1. december.

Klubben håber I vil tage godt imod det nye tiltag for at styrke FC Sønderborg og ikke mindst talentarbejdet i Sønderborg.

Køb og læs mere på: www.fcs.nemtilmeld.dk
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...