FC Sønderborg har hårdt brug for supergode fodboldsspillere

1. november 2016 Erhverv

Efter at have spillet godt og vel halvdelen af kampene i Danmarksserien, står holdet kun med få point og er presset i bunden af tabellen. Hvis holdet rykker ned, vil det være et tilbageslag for FC Sønderborg projektet. Over sommeren mistede holde hele syv af de bærende spillere, der skulle læse andre steder i landet. Holdet er derfor ungt, og det har påvirket opstarten og sæsonen indtil nu.

I en pressemeddelelse siger sportschefen i FC Sønderborg, Rasmus Andreassen:

“Ja, det er ikke den start vi havde ønsket os, men vi må også konstatere, at vi på to år har skiftet en hel trup på 22 spillere. Det koster og vi har måske manglet lidt rutine og det håber vi, at Sønderborg nu vil hjælpe os med at hente via det nye koncept – Crowd-funding”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget helt nyt tilbyder FC Sønderborg mulighed for, at Crowd-funde en personlig spiller i jagten på at blive i Danmarksserien. Der er behov for at hente tre profiler til klubben i forbindelse med missionen for
at blive i Danmarksserien, en til hver formationskæde.

Du kan nu købe en personlig ”andel” i hver spiller, inden for de tre ”funding-klasser”: En forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angriber.

Projektet løber fra den 1. november til den 1. december.

Klubben håber I vil tage godt imod det nye tiltag for at styrke FC Sønderborg og ikke mindst talentarbejdet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb og læs mere på: www.fcs.nemtilmeld.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk