FC Sønderborg sætter Kenneth Mathiesen i spidsen for U9-U12

30. juni 2020 Kultur

Som en del af talentudviklingen i FC Sønderborg har klubben pr. 1. august ansat Kenneth Mathiesen som børneudviklingstræner.

Kenneth Mathiesen har i flere år været cheftræner i FC Sønderborg og han har i foråret gennemført sin A-licensuddanelse, skriver FC Sønderborg.

Kenneth Mathiesen får ansvar for børneudviklingsprogrammet omkring U9-U12 og vil blive ansvarlig overfor DBU og skal fungere som kontaktperson for årgangene. Han skal også være den, som skal sikre sammenhæng i segmentet i U9-U12-udviklingen så der kan skabes en god overgang til FC Sønderborgs U13-hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver også en del af Kenneth Mathiesens arbejde at sikre supervision, sparring og evaluering for U10-U12 trænerne. Han bliver også FC Sønderborgs kontakt til topcentret, som styres af Sønderjyske, og han skal sikre, at de spillere der ikke er med på topcentret tilbydes talenttræning om fredagen i FC Sønderborg.

“Vi ser meget frem til at Kenneth Mathiesen kommer i gang med at arbejde til glæde for talentudviklingen i FC Sønderborg og til gavn for vores moderklubber” siger kommunikationschef Marius Vestergaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk