FC Sønderborgs cheftræner rejser til Afrika

16. februar 2021 Sport

Cheftræner i FC Sønderborg Kim Poulsen tiltræder med øjeblikkelig virkning som landstræner for Tanzanias fodboldlandshold og det betyder, han fratræder som cheftræner i FC Sønderborg.

Vi er naturligvis kede af at en kapacitet som Kim Poulsen stopper hos os, men vi har forståelse for, at han har taget mod den store sportslige udfordring, som det er at være landstræner”, siger formanden for forretningsudvalget i FC Sønderborg, Hans Christian Jensen.

”Samtidig vil jeg på vegne af FC Sønderborg rette en stor tak til Kim for den store indsats for talentudviklingen i FCS, hvor klubben i dag har 1 ½ stjerne i DBU s nye licenssystem. Et arbejde vi vil arbejde videre med i samarbejde med vore to øvrige fastansatte, Kenneth Mathiessen og Haagen Dietz og klubbens forretningsudvalg som tovholder”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og resten af FC Sønderborg frem til at Corona-restriktionerne lempes så vore spillerene igen kan træne i FC Sønderborg og på Sønderborg Talentakademi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...