FC Sønderborgs cheftræner rejser til Afrika

16. februar 2021 Sport

Cheftræner i FC Sønderborg Kim Poulsen tiltræder med øjeblikkelig virkning som landstræner for Tanzanias fodboldlandshold og det betyder, han fratræder som cheftræner i FC Sønderborg.

Vi er naturligvis kede af at en kapacitet som Kim Poulsen stopper hos os, men vi har forståelse for, at han har taget mod den store sportslige udfordring, som det er at være landstræner”, siger formanden for forretningsudvalget i FC Sønderborg, Hans Christian Jensen.

”Samtidig vil jeg på vegne af FC Sønderborg rette en stor tak til Kim for den store indsats for talentudviklingen i FCS, hvor klubben i dag har 1 ½ stjerne i DBU s nye licenssystem. Et arbejde vi vil arbejde videre med i samarbejde med vore to øvrige fastansatte, Kenneth Mathiessen og Haagen Dietz og klubbens forretningsudvalg som tovholder”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og resten af FC Sønderborg frem til at Corona-restriktionerne lempes så vore spillerene igen kan træne i FC Sønderborg og på Sønderborg Talentakademi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...