Fem svømmere gjorde det flot i de ‘Vestdanske Mesterskaber’

15. oktober 2019 Kultur

Det er ikke længe siden, der deltog fem svømmere fra Svømmeklubben Sønderborgs konkurrenceafdeling i de Vestdanske Mesterskaber for junior/senior.

Christopher Lentfer Kristiansen fik en flot bronzemedalje i 1500 m fri og en 4 plads i 800 m fri, desuden deltog han i A-finalen i 200 fri.

André Iversen deltog i B-finalen i henholdsvis 200 fly og 100 fly. Han satte klubrekord i 200 fly, hvor han slog sin egen tidligere rekord.

Ellen Jensen svømmede sig til en B-finaleplads i 200 fly og satte fine personlige rekorder. Hun deltog for første gang som juniorsvømmer og det samme gjorde Emil Neumann, som også satte flere personlige rekorder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aksel Munksgaard-Ottosen, som i lang tid har været plaget af eftervirkningerne af både et brækket ben og brækkede arme, klarede sig fint til stævnet og er igen på vej frem.

I denne uge deltager de fem svømmere – sammen med klubbens øvrige elitesvømmere – i svømmeklubbens træningslejr, der i år går til Tenerife. Svømmerne skal her svømme fire timer dagligt, foruden fysisk træning og testning af svømmeteknik.

Der bliver også tid til hygge og fælles oplevelser for de 12 svømmere og deres træner Nikolay Gamishev.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...