Fem svømmere gjorde det flot i de ‘Vestdanske Mesterskaber’

15. oktober 2019 Kultur

Det er ikke længe siden, der deltog fem svømmere fra Svømmeklubben Sønderborgs konkurrenceafdeling i de Vestdanske Mesterskaber for junior/senior.

Christopher Lentfer Kristiansen fik en flot bronzemedalje i 1500 m fri og en 4 plads i 800 m fri, desuden deltog han i A-finalen i 200 fri.

André Iversen deltog i B-finalen i henholdsvis 200 fly og 100 fly. Han satte klubrekord i 200 fly, hvor han slog sin egen tidligere rekord.

Ellen Jensen svømmede sig til en B-finaleplads i 200 fly og satte fine personlige rekorder. Hun deltog for første gang som juniorsvømmer og det samme gjorde Emil Neumann, som også satte flere personlige rekorder.

Aksel Munksgaard-Ottosen, som i lang tid har været plaget af eftervirkningerne af både et brækket ben og brækkede arme, klarede sig fint til stævnet og er igen på vej frem.

I denne uge deltager de fem svømmere – sammen med klubbens øvrige elitesvømmere – i svømmeklubbens træningslejr, der i år går til Tenerife. Svømmerne skal her svømme fire timer dagligt, foruden fysisk træning og testning af svømmeteknik.

Der bliver også tid til hygge og fælles oplevelser for de 12 svømmere og deres træner Nikolay Gamishev.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...