Femina er højdespringer i Kongelig Service

8. august 2019 Erhverv

Kunderne, der handler i butikkerne i Sønderborg, har skrevet så mange positive ord om Femina i Jernbanegade, at butikken blev højdespringer, når det handler om at give Kongelig Service.

Kunderne skrev blandt andet:

Meget god service – smilende og hjælpsom ekspedient.

Perfekt service, føler mig godt modtaget og ekspedienten kunne endda huske mit navn.

Primadonna service.

Den flotte indsats, som medarbejderne i Femina leverer, blev torsdag formiddag hædret af Sønderborg Handel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu skal I se. Jeg har lidt bobler til Jer, et diplom I kan hænge op og et gavekort til Alsik, hvor I kan gå i spa eller spise, måske begge dele”, sagde Axel Nielsen fra Sønderborg Handel, da han var i Femina med kundernes mange rosende ord om butikken og medarbejderne.

Siden 1996 har Femina været drevet af Bente og Jan Rasmussen – og det var Jan Rasmussen, der var i butikken, da Sønderborg Handel overraskede medarbejderne med hødringen.

“Bente og en anden leder er ude af huset i dag, men jeg sender dem et billede af begivenheden. De bliver lige så glade og stolte, som jeg er”, sagde Jan Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medarbejderne trak en enkelt af de mange sedler, som kunderne havde udfyldt.

“Det er Jette Tonesen, der har skrevet ordene og hun  bliver kontaktet, så hun får at vide, hun har vundet et gavekort på 1000 kroner, som hun kan bruge i Femina”, sagde Axel Nielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...