Femstjernet service hos Cykelservice Sønderborg

23. august 2019 Erhverv

Det første man lægger mærke til, når man træder indenfor hos Cykelservice Sønderborg – på hjørnet Dybbølgade  lige overfor Rema 1000, er duften af kædeolie og cykelslangegummi og det er ikke så underligt, for cykelværkstedet er placeret midt imellem hylder med cykelhjelme, lygter og andet tilbehør til de tohjulede og et godt udvalg af nye cykler.

”Det er måske lidt gammeldags, men det er helt bevidst, at vores cykelværksted er i butikken, for så kan alle følge med og mange af vores kunder synes, det er hyggeligt lige at få en snak om kæder, bremsere og olie og er faktisk meget interesserede i, hvordan en cykel er skruet sammen og hvordan den skal vedligeholdes”, fortæller Thomas Hansen, som er Cykelservice Sønderborgs cykelmekaniker.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT er på besøg hos Cykelservice Sønderborg i anledning af, at forretningen den 30. august fylder tre år – en fødselsdag som bliver markeret på dagen med en uformel reception for kunder og venner af huset.

”Vi er rigtig glade for, at vi er kommet så langt og vi glæder os over, at vi nu har en trofast kundeskare, som ofte handler hos os, både når der skal investeres i nye cykler eller de gamle skal serviceres eller når kunderne kommer forbi og får et godt råd til deres egen vedligeholdelse af cyklen,” fortæller Pernille Trane som er ejeren af Cykelservice Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Privat danner Pernille Trane og Thomas Hansen par og sammen har de fire børn, så når det ikke lige handler om cykler, så går resten af døgnet med masser af familieaktiviteter:

”Det er selvfølgelig udfordrende både at være selvstændig med egen detailforretning og faste butikstider, når der også er en hel familiehverdag ved siden af med fire børn, men vi synes nu begge to, det fungerer for os, fordi vi selvfølgelig kan have lidt mere fleksibilitet end de fleste, så længe en af os passer butikken”, fortæller Pernille Trane, der, inden hun fik sin egen cykelforretning, var sygeplejerske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Hansen, der er uddannet cykelmekaniker, har gennem de seneste år haft mange cykler gennem sit værksted og har siden 2004 opnået en solid erfaring med servicering af cykler, som kommer kunderne til gode med et særligt fokus på kvalitet og sikkerhed:

”Jeg synes stadigvæk, det er utroligt spændende og givende at arbejde med cykler, fordi det er alle slags cykler vi servicerer og senest også elcykler, som kræver en helt særlig viden, hvor der er meget elektronik som også skal ses efter”, fortæller Thomas Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cykelservice Sønderborg har, med fem ud af fem mulige stjerner, fået Danske Cykelhandleres TJEKKET OG GODKENDT-certifikat, som garanterer, at cyker altid er i gode hænder hos Cykelservice Sønderborgs værksted.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk