Fest i By er klar til at sætte scenen – men de skal først have lov

24. januar 2021 Kultur

Formanden for Fest i By i Nordborg skal samles med resten af den gruppe, som hvert år i maj sætter scenen til et brag af fest på Luffes Plads – og det med hvert år vil sige bortset fra sidste år, hvor Coronaen spændte ben.

“Når vi ved, hvor længe de nuværende restriktioner gælder, så sætter vi os sammen og ser på, om der er et lille håb om, at vi kan holde Fest i By og hvis der er det, så skal vi have fat i vores underleverandører for at høre, hvor lang ekspeditionstid de har på en bestilling”, siger formand Jakob Steinvig til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at det især gælder for dem, der skal levere maden og for Bryggeriet Fuglsang. Samtlige orkestre, som skulle have spillet til Fest i By i 2020 sagde til arrangørerne, at de var med på at skubbe aftalerne til 2021.

“Hvis det viser sig, der kun må samles op til 200 eller 300 i maj, så kan det være, vi holder vores ‘Hyggeeftermiddag’, hvor Kandis kommer og spiller. Det bliver nok uden mad, men alt er jo ligesom lidt svært at sige”, lyder det fra formanden.

Når der er Fest i By, så er der selvfølgelig også Damefrokost og der er Herrefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og de orkestre, som spiller til de to fester, de er også mere end klar til at spille igen. Og nu skal vi sådan set bare gå og vente på at få at vide, om vi skal ringe efter dem i foråret eller først næste år”, siger Jakob Steinvig.

Her kan du se eller gense BILLEDER FRA DAMEFRKOSTEN 2019

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...