Fest i By er klar til at sætte scenen – men de skal først have lov

24. januar 2021 Kultur

Formanden for Fest i By i Nordborg skal samles med resten af den gruppe, som hvert år i maj sætter scenen til et brag af fest på Luffes Plads – og det med hvert år vil sige bortset fra sidste år, hvor Coronaen spændte ben.

“Når vi ved, hvor længe de nuværende restriktioner gælder, så sætter vi os sammen og ser på, om der er et lille håb om, at vi kan holde Fest i By og hvis der er det, så skal vi have fat i vores underleverandører for at høre, hvor lang ekspeditionstid de har på en bestilling”, siger formand Jakob Steinvig til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at det især gælder for dem, der skal levere maden og for Bryggeriet Fuglsang. Samtlige orkestre, som skulle have spillet til Fest i By i 2020 sagde til arrangørerne, at de var med på at skubbe aftalerne til 2021.

“Hvis det viser sig, der kun må samles op til 200 eller 300 i maj, så kan det være, vi holder vores ‘Hyggeeftermiddag’, hvor Kandis kommer og spiller. Det bliver nok uden mad, men alt er jo ligesom lidt svært at sige”, lyder det fra formanden.

Når der er Fest i By, så er der selvfølgelig også Damefrokost og der er Herrefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og de orkestre, som spiller til de to fester, de er også mere end klar til at spille igen. Og nu skal vi sådan set bare gå og vente på at få at vide, om vi skal ringe efter dem i foråret eller først næste år”, siger Jakob Steinvig.

Her kan du se eller gense BILLEDER FRA DAMEFRKOSTEN 2019

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...