Fest i By: Tæt på udsolgt til Lørdagshygge

13. december 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Arrangørerne bag Fest i By i Bededagsferien i Nordborg har blot 80 billetter tilbage til Lørdagshygge, hvor Sønderborg Harmonikaklub og Kandis kommer og underholder. Billetterne koster 175 kroner og de sælges i Kcickly i Nordborg og via telefon 2984 9968.

”Vi har en aftale med Kandis, der kommer og spiller til hyggeeftermiddag om lørdagen”, siger Poul Erik Antonisen fra Nordborg Boldklub. Han indrømmer blankt, at det ikke er helt billigt at få Kandis til at stille op.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men vi synes, at vi godt må brænde nogle penge af, når vi har jubilæum”, siger Poul Erik Antonisen til SønderborgNYT.

Lørdagshyggen foregår i Nordborghallen, hvor der bydes på mad og drikke, mens musikken spiller lystigt. Heldigvis fortsætter Kandis med at spille, når der er ryddet af efter maden, så der også kan danses og synges.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...