Fest i By: Tæt på udsolgt til Lørdagshygge

13. december 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Arrangørerne bag Fest i By i Bededagsferien i Nordborg har blot 80 billetter tilbage til Lørdagshygge, hvor Sønderborg Harmonikaklub og Kandis kommer og underholder. Billetterne koster 175 kroner og de sælges i Kcickly i Nordborg og via telefon 2984 9968.

”Vi har en aftale med Kandis, der kommer og spiller til hyggeeftermiddag om lørdagen”, siger Poul Erik Antonisen fra Nordborg Boldklub. Han indrømmer blankt, at det ikke er helt billigt at få Kandis til at stille op.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men vi synes, at vi godt må brænde nogle penge af, når vi har jubilæum”, siger Poul Erik Antonisen til SønderborgNYT.

Lørdagshyggen foregår i Nordborghallen, hvor der bydes på mad og drikke, mens musikken spiller lystigt. Heldigvis fortsætter Kandis med at spille, når der er ryddet af efter maden, så der også kan danses og synges.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...