Fest i By: Tak til Poul Antonisen og Gitte Mathiesen

21. maj 2019 Nordborg

Årets Fest i By i Nordbog er netop slut og som sædvanligt havde Fest i By-komiteen med Poul Antonisen i spidsen sammensat et overordentligt flot program.

Byfesten forløb lige så flot som planlægningen og specielt Søløbet og hygge-eftermiddagen, var sammen med de traditionelle frokoster, for henholdsvis damer og herrer og Kjærs Tivoli, med til at gøre Bededagsferien festlig i Nordborg, skriver Nord-Als Boldklub.

Et arrangement som Fest i By kræver mange frivillige kræfter som især Nord-Als Boldklub stillede med og de frivillige leverede endnu en gang en enormt flot stykke arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fest i By 2019 var sidste omgang for Poul Antonisen og Gitte Mathiesen, som henholdsvis formand og kasserer.

De to har gennem en lang årrække leveret et enestående stykke arbejde til glæde og gavn for hele Nordborg og for ungdomsarbejdet i Nord-Als Boldklub.

Nu står der nye kræfter og venter i kulissen, men fra Nord-Als Boldklubs side skal der lyde en kæmp tak til Poul Antonisen og Gitte Mathiesen for deres altid store og engagerede arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...