Fest i By: Tak til Poul Antonisen og Gitte Mathiesen

21. maj 2019 Nordborg

Årets Fest i By i Nordbog er netop slut og som sædvanligt havde Fest i By-komiteen med Poul Antonisen i spidsen sammensat et overordentligt flot program.

Byfesten forløb lige så flot som planlægningen og specielt Søløbet og hygge-eftermiddagen, var sammen med de traditionelle frokoster, for henholdsvis damer og herrer og Kjærs Tivoli, med til at gøre Bededagsferien festlig i Nordborg, skriver Nord-Als Boldklub.

Et arrangement som Fest i By kræver mange frivillige kræfter som især Nord-Als Boldklub stillede med og de frivillige leverede endnu en gang en enormt flot stykke arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fest i By 2019 var sidste omgang for Poul Antonisen og Gitte Mathiesen, som henholdsvis formand og kasserer.

De to har gennem en lang årrække leveret et enestående stykke arbejde til glæde og gavn for hele Nordborg og for ungdomsarbejdet i Nord-Als Boldklub.

Nu står der nye kræfter og venter i kulissen, men fra Nord-Als Boldklubs side skal der lyde en kæmp tak til Poul Antonisen og Gitte Mathiesen for deres altid store og engagerede arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...