Festlig aften med Michael Vogensen, Morten Petersen og Münchener Freiheit

8. september 2018 Kultur

Fredag aften havde Broager Kulturs frivillige mennesker gjort klar til koncert med Münchener Freiheit i Broagerhallen.

“Vi har brugt et lille år på at få alting på plads, men nu sker det endelig og vi er supergalde for, at alle billetter er solgt”, sagde foreningsformand Malene Munk Møller til SønderborgNYT. Bestyrelsen består af seks personer og hele kulturgruppen er på tolv.

“Aftenen skal meget gerne give et overskud og det bliver virkeligt dejligt, hvis vi får nogle penge, vi kan arbejde med”, sagde Christel Leiendecker, der også er en del af bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Malene Munk Møller, Crhstel Leiendecker og Mette Labori.

Broger Kultur er ikke en forening, hvor en lille gruppe sidder og beslutter, hvad andre gerne vil opleve.

“Vi vil meget gerne have forslag til, hvad folk gerne vil have sat i scene”, sagde Mette Labori, der også har haft travlt i det seneste års tid.

Fantastisk opvarmning

Michael Vogensen og Morten Petersen skulle spille en lille times tid, inden Münchener Freiheit skulle tage over.

“Det bliver både fedt og stort at stå på den kæmpescene, der er i hallen”, sagde Michael Vogensen til SønderborgNYT. For en gang skyld har makkerparret forberedt, hvad de vil spille.

“Det her er det største nogensinde for mig og vi har vidst, vi skulle spiller her i små otte måneder”, sagde Morten Petersen. Han fortæller videre, at når de har spillet, så skal han hurtigt hen og have en øl, så han kan falde lidt til ro.

“Og forresten har jeg sagt ok til, at et tysk orkester låner scenen, når vi er færdige med at spille”, sagde Vogensen, der åbnede for musikken med at sige til publikum, at de ville spille en sang, som er sunget af en tidligere kollega.

Og så kom der en Michael Jackson-sang.

Næste fest i Broager er den store julefrokost

Efter den første sang fortalte Michael Vogensen, at trommeslageren hedder Morten.

“Og ved siden af mig er Michael”, sagde Morten Petersen.

“Og hvad hedder I”, spurgte Michael Vogensen de 1100 tilskuere.

På den måde kendte alle ligesom hinanden lidt bedre – og der blev spredt en fantastisk stemning, så alle var mere end klar til fest, da Münchener Freiheit kom på scenen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk