Festlig aften i selskab med Tørfisk

31. oktober 2021 Kultur

Kulturholdet i Midtals Idrætsforening blev virkelig lettede, da billetsalget til lørdagens koncert med Tørfisk pludselig strøg afsted og de kom op over 450 solgte billetter.

Langt de fleste have deltaget i spisningen inden koncerten – og et med spisning hører sig ligesom til, når man skal høre Tørfisk, som har mange sange, der handler om mad.

“Det er mange år siden, vi lærte om vitaminernes A-B-C”, sagde Tørfisk og forklarede:

“Det står for alkohol, bacon og chokolade”.

En af musikerne så ud til at veje mere end de tre andre – og det var der en god forklaring på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han har været på see-food-kuren og han spiste, hvad han så”.

Koncert-gæsterne nød aftenen, hvor man kunne more sig over de krøllede historier, der kom fra scenen og der var også gode muligheder for at synge med på flere af sangene.

Tørfisk har 40 års jubilæum og er på vej rundt i landet for at fejre de mange års sammenhold. Med på turen har de en jubilæums-cd og de har også en bog, hvor de selv og også andre musikere fortæller om Tørfisk.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...