Festlig aften med Busstop

7. februar 2020 Kultur

Fredag aften var der koncert i Borgerforeningen på Kær og det var Group Busstop, der spille alle de gode, gamle numre fra ’60erne og ’70erne.

Group Busstop er samlet af og med musikere fra de lokale bands Haimons, Group LSD og Doncaster – og de tre bands har det tilfælles, at de har spillet i Bobby på Kongevej.

Borgerforeningens gæster fredag aften var også fortrinsvis blandt dem, der for længe siden gik i ungdomsklubben Bobby og hørte de selvsamme musikere, som stod på Borgerforeningens scene og spillede alle de sange, som blev spillet, da de alle var teenagere – og tænkte, at når de rundede de 30 år, så var livet ved at være slut.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er stadig liv, når man har rundet de 30 – så der blev danset til og sunget med på Busstops versioner af ungdommens sange med The Hollies, Beatless, Bee Gees, The Shadows, Rolling Stones og andre.

Koncert til efteråret

Næste gang Group Busstop spiller i Borgerforeningen er fredag den 2. oktober  og lørdag den 3. oktober klokken 19 – og skal du med, så er billetsalget åbnmet efter sommerferien.

Der skal betales forud på MobilePay nr. 323702, som samtidig er tilmelding!

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetprisen er 150 kr og husk at skrive navn på MobilePay inden pengene sendes.

For dem, som ikke har MobilePay, kan billetter reserveres ved at ringe eller sende en sms til Jens Gøttler 30 48 34 66.

Beløbet dækker musikken og en lille anretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...