Festlig aften i selskab med Johnny Logan

29. november 2019 Kultur

Helt som ventet blev det en herlig oplevelse for en fyldt Teatersal i Sønderborghus endnu en gang at opleve Johnny Logan på scenen, som blandt mange andre sange også spillede en, som han sagde speicielt var for dem, fra Hotel Sønderborg Strand, der også var til koncert. Sangen hedder Shine on.

Med i orkestret var en glimrende saxofinspiller.

“Men han ser ret flot ud, så han skal stå i baggrunden”, sagde Johnny Logan.

Johnny Logans internationale gennembrud ligger mange år tilbage – og det var dengang, hvor han vandt melodigrandprixet med sangen Whats Another Year – sangen er senere blevet kendt igen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“It Was Mike Tyson… Whats Another Ear… If you can’t beat them…eat them”, sagde Johnny Logan og sang hittet endnu en gang.

Johnny Logan noterede sig, at han havde en tilpas lang t-shirt på.

“Det er dejligt, fordi man godt kan komme i tanke om, at lynlåsen måske ikke er lynet – og det du’er altså ikke at stå og synge en romantisk sang, mens man prøver at mærke efter”.

Der blev også sunget flere irske sange – og en del julesange. Et enkelt vers af Glade Jul klarede Johnny Logan på et glimrende dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnny Logan kan godt li’ det danske ord ‘julemand’ – der er langt bedre end det finske ord for julemand.

“På finsk er det ‘joulupukki’ og en med sådan et navn vil jeg aldrig nogensinde lukke ind”, sagde Johnny Logan.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...