Festligt og flot cykeloptog i Broager

1. juli 2022 Kultur

Knallertklubben Hanhøøn i Broager var selvfølgelig med i det store cykeloptog, som er en seværdighed ud over det sædvanlige, når der er ringridning i Broager – og klubben rullede gennem byen i en ’Hanegaard’ med en bemanding på ni mand.

”Vi kender hinanden fra skoletiden og selvfølgelig er vi – sammen med mange andre – med til at bakke op om vores ringridning”, siger Matthias Moisen til SønderborgNYT.

Broager Sparekasse havde også samlet et hold, som havde held med at tiltrække sig opmærksomhed fra politiet – ikke fordi de ikke kunne cykle, men fordi en alarm i banken gjorde, at politiet kom farende for at tjekke.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange cykelhold mødtes på parkeringspladsen ved Broager skole og derfra gik det – for fuld musik – gennem byen – hvor folk stod tæt pakket for at se –  og frem til ringriderpladsen. Undervejs blev der kastet masser af slik ud til de mange børn, om også var kommet for at se de flotte cykler.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...