Fik du set ’SønderborgNYT i dag’? Hvis ikke – så se med her

7. september 2021 Sønderborg

Redaktionen har udvalgt en række aktuelle nyheder og historier fra og om Sønderborg-området i programmet ’SønderborgNYT i dag’ – som du kan se på SønderborgNYT TV her.

Borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby fra Venstre mener at Socialdemokratiet prioriterer helt forket på ældreområdet efter beslutningen om, at de borgere der har brug for hjemmehjælp fra næste år kun kan vælge ét privat tilbud – mod tidligere to – og så kommunens tilbud om hjemmehjælp. Ellen Trane Nørby mener, der skal være frit valg for de ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgs lokale brugsforening, BALS, havde lørdag sat alle sejl til i deres 13 butikker på Als og Sundeved, da de fejrede afsløringen af et nyt logo og en ny hjemmeside.

I weekenden var der informationsdag for interesserede tyskere, som drømmer om en tilværelse i Sønderborg. Arrangementet var en del af Sønderborg Kommunes strategi om at tiltrække flere borgere til kommunen.

Fratelli, Sønderborgs nye italienske restaurant på Rådhustorvet, er kommet godt for start siden åbningen i juni måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘SønderborgNYT i dag’ på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...