Find løbeskoene frem og tilmeld dig LINAK Nordborg Marathon

16. juni 2021 Kultur

LINAK Nordborg Marathon 2021 løbes lørdag den 28 august og på nuværende tidspunkt er det tilmeldt 600 løbere – fordi det er et 10 års Jubilæumsløb forventer Dusko Milovic fra Nordborg Marathon, at løbet blive total udsolgt, så 1.000 deltagere vil møde op i løbesko.

I år tilbydes følgende distancer: Marathon, halvmarathon, 10 km, 5 km, børneløb på 1 km, halvmarathon nordalswalk, 10 km nordalswalk og 5 km nordalswalk.

“Der er præmier for over 30.000 kroner samt 5.000 kr i kontant præmie fra en anonym sponsor som skal deles mellem vinderen af marathon distancen for kvinder og mænd”, siger Dusko Milovic i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og i år får alle deltagere en superflot Jubilæumsmedalje”, siger han.

Læs mere og tilmeld dig på Nordborg Marathons hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...