Find smart tøj og scor et Verdensmål i Secondandnew

13. december 2019 Erhverv

Nu kan du købe genbrugstøj i højeste kvalitet og i de virkeligt gode mærker – og fordi det drejer sig om tøj fra ’70erne, ’80erne og ’90erne, så er det meste af tøjet fra den tid, hvor det blev lavet sådan, at det kunne holde.

“Meget af det tøj, som vi har, har aldrig været brugt og der er tale om virkelig god og slidstærk kvalitet. I dag ser man reproduktioner af det samme tøj, men det er langt fra samme kvalitet”, siger Søren Raun Nielsen, der står bag Secondandnew, som har adresse i Jernbanegade – mellem Borgen og Rutebilstationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at butikken er en popup-butik, hvor lejemålet foreløbig kører til eg med januar måned.

“Vi havde i første omgang tænkt os at lukke butikken til jul, men det går så godt, at vi tager en måned mere og så må vi se”, siger Søren Raun Nielsen.

Det med at genbruge tøj, spiller lige ind i Verdensmålene – og når man køber et par brugte cowboybukser kan man glæde sig over, at man ikke har belastet klimaet med sit køb.

“Når der fremstilles et kilo bomuld, så bruges der 11.000 liter vand”, siger Søren Raun Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Langt det meste af tøjet er hentet hjem fra Holland, hvor vi så selv styrer, hvilken slags og hvilken kvalitet, det skal være”, siger Søren Raun Nielsen. Han synes, det er spændende at finde tøj, som andre får lyst til at købe.

Der er rigtigt mange af de rigtigt gode skind- og læderbusker til kvinder.

Ralph Lauren, Hugo Boss, Levis, Diesel, Tommy Hilfiger, Adidas, Gant, Joop og Harris Tweed er nogle af de mærker, der er på lager.

“Vi har masser af smarte, korte nederdele, bluser trøjer og kjoler. Selvfølgelig er der skjorter, jakker og bukser plus armyjakker”, siger Laura Gamdrup Jensen til SønderborgNYT. Hun er heldig og har fået job i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her kan man rigtigt gå på skattejagt – og det er ikke alene det klimarigtige tøj, vi har. Der er også flotte, nye billeder fra kunstneren Malte, der har mynewart.dk”, siger hun videre.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...