Finn Rune laver trækunst på Rønhavepladsen

2. juli 2020 Kultur

Træskulptur-kunstner Finn Rune er igen på besøg i Sønderborg og i år, hvor der ikke er WoodSculpture på Slotskajen er Finn Rune rykket til Rønhavepladsen, hvor han står på scenen og laver sin skulptur.

“Jeg skal lave en skulptur, som skal handle om Als og der skal være et menneskeligt element. Resten er op til mig”, siger Finn Rune, som laver et værk, der har form som Als og der kommer også noget menneskeligt samt et æble i skulpturen, der laves for en sponsor.

“Jeg har kigget i gamle bøger og ifølge dem blev der tidligere dyrket en masse frugt på øen”, siger Finn Rune til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har lyst til at følge Finn Runes arbejde, så kan du besøge ham på Rønhavepladsen frem til lørdag, når butikkerne lukker.

“Når butikkerne lukker springer jeg ind i min bil og kører over Storebæltbroen”, siger Finn Rune.

Finn Rune har flere gange været med på WoodSculpture-holdet – og skulle også have været det i år. Men Coronaen kom i vejen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...