FIQTIV er fløjet fra rugekasserne – og det skal fejres

26. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag fra kl. 14.30 tager Marianne Betzer, Marck Thorning og Michael Kjær imod forretningsforbindelser og venner i lokalerne i Perlegade 17 i Sønderborg.

Anledningen er, at de samler FIQTIVs aktiviteter i Sønderborg, hvor de hidtil også har haft kontor i Aabenraa.

Marck Thorning og Marianne Betzer er glade for at have adresse i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores historie er, at vi havde kontor i Aabenraa og på Hotel Scandic her i Sønderborg”, siger Marck Thorning. Han og partner Marianne Betzer så lokalerne på Hotel Scandic og i Aabenraa som en slags rugekasser, hvor de kom i kontakt med erhvervsvirksomhederne.

“Det var alletiders, fordi rigtigt mange virksomheder holder konferencer og møder på hotellet, så vi fik spurgt ind til, hvad det var for nogle medarbejdere, de var på udkig efter”, siger Marianne Betzer til SønderborgNYT. Og FIQTIV har opskriften til at få gearet lokale højtuddannede til de ledige stillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er FIQTIV fløjet fra rugekasserne og vil service kunderne fra adressen i Perlegade.

FIQTIV løser en bred vifte af HR-opgaver og det er blandt andet rekruttering, medarbejderudvikling, personalejura, afskedigelser af medarbejdere, coaching, løn, pension, personalegoder, personalehåndbog, personalepolitik, stresshåndtering, fastholdelse af nøglemedarbejdere, teambuilding samt uddannelse og kurser.

FIQTIVs HR-partnere er certificeret i en række forskellige værktøjer, blandt andet People Test Systems, DiSC og Garuda og har gennemgået uddannelser og kurser omkring coaching, stress og hypnose tilsat en mangeårig erfaring med operationelle HR-opgaver i store og små virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

FIQTIV har i løbet af de seneste 12 måneder løst opgaver for blandt andre Niko-Servodan, Siemens, Broager Sparekasse, WorkLiveStay, Lodam og Lachenmeier.

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...