FIQTIV til Siemens-ansatte: Giv jer god tid til at vælge det næste job

20. september 2017 Erhverv

Marck Thorning råder de opsagte Siemensmedarbejderne til at tage det roligt og give sig god tid til at overveje deres næste job.

“Det er rigtigt trist, der sådan lige forsvinder 120 arbejdspladser i Sønderborg og det er endnu mere trist, at det så lige er Siemens, der lukker”, siger March Thorning fra FIQTIV, der hjælper lokale, kloge hoveder i job.

“Siemens er rollemodel i medarbejderpleje og har hele tiden videreuddannet og udviklet deres medarbejdere”, siger Marck Thorning til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marck Thorning er ikke i tvivl om, der er adskillige lokale virksomheder, der sidder på spring for at få fat på en eller flere af Siemensmedarbejderne.

“Det er jo superdygtige mennesker, der får en fyreseddel og sådan nogle, er der altid brug for”, siger Marck Thorning.

Godt råd til Siemens-medarbejderne

Marck Thorning har et par gode råd til medarbejderne hos Siemens.

“I skal give jer god tid til at vælge det rigtige job og I skal huske, der er mange flere virksomheder i Sønderborg end Danfoss og Linak”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom Danfoss og Linak, så er der adskillige mindre virksomheder i Sønderborg, der er på udkig efter dygtige medarbejdere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...