Fire brødre gav en super koncert

1. november 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Et pænt stykke over 150 tilskuere fik en virkelig god oplevelse fredag aften, hvor fire brødre gav en super koncert i Kultursalen i Augustenborg.

Brødrene kalder sig Almost Irish og har rod i Holsted, hvor de voksede op i et hjem med masser af musik på grammofonen. Senere spillede de selv lystigt i musikskole – og de to ældste begyndte at tage ud og spille for publikum. Gruppen blev udvidet med den tredje bror og nu er den sidste også kommet med.

Poul Andersen byder velkommen og husker os på, vi kan læse om næste weekends stand-up show på mif.dk

Poul Andersen byder velkommen og husker os på, vi kan læse om næste weekends stand-up show på mif.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er optaget af den irske folkemusik og efter flere ture til Irland har vi opdaget, hvor stor den verden er, siger Rasmus, som er den ældste i flokken. Rassmus fortæller, at den eneste af brødrene, der har en smule x-factor og chance for en solo-karriere er violinspilleren, Lucas.

– Men den mulighed prøver vi andre at spolere, siger han. Og gid det lykkes, for de fire gutter passer så fantastisk godt sammen og det er svært at forestille sig, der er en af dem, der pludselig hellere vil noget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det specielle

– Det specielle ved at være brødre er, at vi har samme mor og far, siger Rasmus, der er den mest snakkende i gruppen. Heldigvis tager Alexander, der er fløjte- og guitarspiller over:

– Jeg er nyuddannet lærer og tog springet fra seminariet og direkte på understøttelse. Altså har jeg masser af tid og den er brugt på at skrive et par instrumentalnumre… af fra nodehæftet. Og desværre har mine brødre ikke haft så meget tid til at øve i, som jeg har, men går det ikke, så spiller vi numrene igen et par gange efter pausen, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hans brødre klarede det glimrende og med deres smittende, gode humør fik de båret den musik, som de sætter så høj pris på, ud til et publikum, der hellere ville høre livemusik end drukne sig i julebryg på J-dagen.

Se billeder fra koncerten: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.460957767357909.1073741942.271358109651210&type=1