Fire delebiler fra TADAA! til Nordals

5. januar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

TADAA! er delebiler lige ved døren og giver medlemmer af almene boligorganisationer og andre fællesskaber adgang til elbiler på abonnementsform.

I praksis fungerer abonnementsordningen sådan, at beboeren via en app booker en eldelebil, henter den på en p-plads nær boligen, låser bilen op med appen og kører så meget, som han eller hun har brug for. En løsning som er nem at administrere for både bruger og boligorganisation.

Attraktivt for boligområderne

Artiklen fortsætter under annoncen

Boligforeningerne Danbo og Nordborg Andelsboligforeninger gået sammen om at gøre det muligt at få de nye delebiler – foreløbig i en forsøgsordning.

Men Jan Mortensen, forretningsfører i Nordborg Andelsboligforening, tror på idéen: “For os er det en naturlig ting at tænke nyt i vores boligafdelinger. Delebiler på el kan gøre det mere attraktivt at finde et rækkehus med have til en fornuftig pris uden for kommunens hovedby. Der er tale om en forsøgsperiode, men vi tror på idéen og håber, den vil brede sig til andre af vore boligområder,” siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil være med til at forbedre miljøet og dette er en af vejene man kan gå. Der er tale om ren brugerbetaling, som ikke koster noget for de beboere i afdelingerne, der ikke ønsker at deltage,” siger Jan Mortensen i en pressemeddelelse.

Også hos boligforeningen Danbo er der positiv stemning.

To delebiler på Svanestien og to delebiler på Tjørning i Nordborg på Als – til brug for beboerne i 692 boliger i området i Langesø og Havnbjerg. Det bliver en realitet 14.  januar 2017, når delebilskonceptet TADAA! åbner bildørene i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...