Fire delebiler fra TADAA! til Nordals

5. januar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

TADAA! er delebiler lige ved døren og giver medlemmer af almene boligorganisationer og andre fællesskaber adgang til elbiler på abonnementsform.

I praksis fungerer abonnementsordningen sådan, at beboeren via en app booker en eldelebil, henter den på en p-plads nær boligen, låser bilen op med appen og kører så meget, som han eller hun har brug for. En løsning som er nem at administrere for både bruger og boligorganisation.

Attraktivt for boligområderne

Artiklen fortsætter under annoncen

Boligforeningerne Danbo og Nordborg Andelsboligforeninger gået sammen om at gøre det muligt at få de nye delebiler – foreløbig i en forsøgsordning.

Men Jan Mortensen, forretningsfører i Nordborg Andelsboligforening, tror på idéen: “For os er det en naturlig ting at tænke nyt i vores boligafdelinger. Delebiler på el kan gøre det mere attraktivt at finde et rækkehus med have til en fornuftig pris uden for kommunens hovedby. Der er tale om en forsøgsperiode, men vi tror på idéen og håber, den vil brede sig til andre af vore boligområder,” siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil være med til at forbedre miljøet og dette er en af vejene man kan gå. Der er tale om ren brugerbetaling, som ikke koster noget for de beboere i afdelingerne, der ikke ønsker at deltage,” siger Jan Mortensen i en pressemeddelelse.

Også hos boligforeningen Danbo er der positiv stemning.

To delebiler på Svanestien og to delebiler på Tjørning i Nordborg på Als – til brug for beboerne i 692 boliger i området i Langesø og Havnbjerg. Det bliver en realitet 14.  januar 2017, når delebilskonceptet TADAA! åbner bildørene i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...