Fire svømmere fra Sønderborg deltog i DM

10. juli 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I dagene 5-8. juli 2018 var Svømmeklubben Sønderborg repræsenteret til de danske mesterskaber for juniorsvømmere på langbane i Nørresundby, med fire dygtige juniorsvømmere: André Iversen, Christopher Kristiansen, Simon Perzynski og Philip Andersen Ravn.

Stævnet er det sidste i svømmesæsonen 2017-2018 hvor mange juniorer i årgangene 2000 – 2002 fra hele landet, fra har kvalificeret sig. Simon Perzynski og Philip Andersen Ravn var dermed blandt de yngste juniorer, mens André Iversen og Christopher Kristiansen er fra hhv. 2001 og 2000, skriver svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stævnet bød på flere gode præstationer af svømmerne fra Sønderborg, hvoraf især skal nævnes at André svømmede 200 meter fly i C-finalen med tiden 2.17.87, hvilket var en ny klubrekord for juniorer på langbane.

Weekendens mesterskab bød desuden på flere flotte individuelle præstationer af klubbens svømmere. Heraf skal især nævnes at Simon Perzynski kvalificerede sig til A-finalen i 200 medley, hvor han sluttede på en flot 5. plads med tiden 2.15.26.

Simon Perzynski satte desuden klubrekord i 100 meter bryst, da han forbedrede sin personlig rekord med næste 1 sekund i B-finalen, og kom ind i tiden 1.09.88. Herudover var han med i C-finalen i 50 bryst med tiden 0.31.54. Sidst men ikke mindst satte han også klubrekord i 100 fly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle fire svømmere, der deltog i stævnet, var med i fire holdkapper i løbet af weekenden, hvor det også lykkedes at sætte nye klubrekorder i dem alle fire

Så alt i alt et rigtig godt stævne, og en rigtig god afslutning på svømmesæsonen.

 

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...