Firma-julefrokost for enhver smag i Det Sønderjyske Køkken

1. oktober 2018 Erhverv

Julen banker lige så stille på døren og inden længe begynder de første julefrokoster over det ganske land og der er nok at vælge imellem, når medarbejderne skal ønske hinanden en glædelig jul med hygge, god mad og drikke.

Flere virksomheder vælger at holde årets julefrokost på en af Sønderborgs restauranter eller cafeer og hvis målet er en traditionel, sønderjysk julefrokost, så er det Det Sønderjyske Køkken i Perlegade et godt valg – også hvis det skal være noget særligt og anderledes.

”Mange gæster ønsker sig noget særligt til julefrokosten og derfor byder vi også på en moderne juletapas menu, hvor vi har kælet for detaljen og smagsoplevelsen og netop juletapas menuen vælger flere af vores julefrokost gæster”, fortæller Sune Axelsen, medejer og køkkenchef i Det Sønderjyske Køkken.

Udover juletapas har cafeen i Perlegade specialiseret sig i at skabe en anderledes, men stadigvæk traditionel, julefrokost, hvor udgangspunktet er lokale råvarer og Sønderjyske jule-specialiteter, hvor alt er lavet fra bunden i cafeens eget køkken.

”Vi skiller os nok ud i forhold til andre julefrokost-tilbud i Sønderborg, fordi vi både vil servere de traditionelle juleretter med afsæt i det sønderjyske køkken og de lokale varer og samtidig giver gæsterne en anderledes oplevelse, hvor vi blandt andet gør meget ud af at kombinere juleretterne med særligt tilbehør, så smagssammensætningen giver en ny dimension”, fortæller Sune Axelsen til SønderborgNYT.

Det Sønderjyske Køkken bor side om side med Turistbureauet i Perlegade 50 og derfor bygges der også bro mellem det kulturhistoriske køkken og nutidens madkunst og som regel er der rift om de gode julefrokost-aftener i november og december måned i Det Sønderjyske Køkken:

”Men ring – så ser vi på det og skaber en perfekt ramme omkring jeres julefrokost”, opfordrer køkkenchefen Sune fra Det Sønderjyske Køkken.

Læs mere om det Sønderjyske Køkken hér eller ring på telefon 51 22 23 94 og hør om mulighederne for at holde den kommende julefrokost hos Det Sønderjyske Køkken.

Denne artikel er sponsoreret af Det Sønderjyske Køkken.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...