Fiskekonkurrence – vinderen skal på fire dages fisketur til Island

26. september 2020 Kultur

I december er der en fiskekonkurrence, hvor der er en fisketur til Island på højkant til vinderen – og under konkurrencen må der fiskes fra Nordsiden af Haderslev Fjord. Ude fra Ørby Hage ved Lillebælt –  og ned til og med Flensborg Fjord og hele Als. Der må også fiskes fra Årø og Barsø, skriver arrangøren.

Der er tale om fire dages ørredfiskeri i sø og elv. Der fanges hovedsageligt rødding, bæk/søørreder. En enkelt dag sættes af til kystfiskeri efter havørred og havgående rødding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen begynder fredag den 4 december klokken 06:00 og slutter søndag den 6 december klokken 16:30 og præmieoverrækkelsen begynder klokken 17.00 og man skal være tilstede for at modtage sin præmie.

Førstepræmie er en fire dages fiskeritur i Island juni 2021 med afrejse den 1. juni og hjemkomst den 5. juni 2021. Rejsen inkluderer fly, overnatning, mad, fiskekort og kørsel.

Læs mere på hjemmesiden fiskekonkurrencen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...