Fjernvarmen er på vej tilbage igen

4. februar 2019 Samfund

Et udfald i højspændingsnettet mandag morgen betød, at tusindvis af husstande i Sønderborgområdet som får fjernvarme via Sønderborg Fjernvarme, stod uden varme i radiatorerne samt ingen opvarmning, men nu er der godt nyt fra Sønderborg Fjernvarme:

”Alle vores systemer er normaliseret igen og varmen er på vej tilbage, men da vi har et stort ledningsnet, tager det tid, før varmen når ud i alle dele af fjernvarmesystemet”, fortæller Jan Due Kristensen, der er afdelingsleder hos Sønderborg Fjernvarme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første melding lød på, at der ville være varme igen i løbet af formiddagen, men flere af SønderborgNYTs læsere oplever fortsat koldt vand og ingen varme, særligt i Hørup-området:

”I Sønderborg by burde varme være tilbage, men der kan godt gå tid endnu, før vores kunder i blandt andet Hørup får varmen tilbage, men jeg forventer det sker over middagstid”, siger Jan Due Kristensen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...