Flemming’s Foto har julegaven der ikke skal byttes

8. november 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mange er allerede i gang med at planlægge julens gaveindkøb. Der skrives ønskesedler og der tages imod ønskesedler og butikkerne bugner af gode tilbud og lokkende reklamer. Under træerne juleaften ligger der ofte gaver der efterfølgende skal byttes – selvfølgelig i de kaotiske dage mellem jul og nytår. Det er dog ikke alle gaver der bliver byttet.

Faktisk er der en ret sikker vinder, når man snakker om julegaver – det personlige portræt.

”Nu har jeg fotograferet siden starten af ’90-erne og jeg har endnu ikke prøvet at en så personlig gave, som et fotografi jo er, skulle byttes”, siger fotograf Flemming Nissen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For lidt over et år siden åbnede Flemming’s Foto et atelier ved Langgade i Augustenborg og det er der blevet taget rigtig godt imod.

”Kunderne har nemt ved at finde det og parkeringen er næsten lige ved siden af lærredet . Det bliver ikke meget nemmere”, fortæller Flemming Nissen.flemmings-foto-atelier

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn, kærestepar, ægtepar, familier, hunde, katte og kaniner har indtil videre været forbi fotolamperne og det er faktisk kun dørens størrelse der sætter begrænsninger for hvad der kan blive fotograferet.

”Det er sket at vi har måttet flytte fotograferingen udendørs. F.eks. når en hest, en bil eller en motorcykel har skullet være med på billedet. Men så har vi jo her i området rigelige muligheder for at finde en god location til en udendørs fotografering”, siger fotografen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover fotos til julegaver, bryllupper og andre af livets store dage, så tilbyder Flemming’s Foto også reklamefoto og erhvervsfotograferinger.

Godt tilbud til dig

Til SønderborgNYTs læsere har Flemming’s Foto et rigtig godt tilbud:

Få fotografering i atelier inkl. 1 stk. 13×18 og 1 stk. 18×24 billeder for kun 250,00 kr.

Det er en besparelse på 250,00 kr.

Det eneste du skal gøre, det er at oplyse, at du har set tilbuddet på SønderborgNYT.

Send en mail på kontakt@flemmingsfoto.dk eller se mere på hjemmesiden www.flemmingsfoto.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk