Flere af de ledige er kommet i job – det gavner økonomien

18. august 2017 Erhverv

Det er går rigtig godt med at få de ledige i arbejde.

Nu er regnskabet gjort op for 2016, og det viser, at der er 14 millioner tilovers af de 150 millioner kroner, staten i 2016 bevilligede til Sønderborg Kommune til arbejdsløshedsdagpenge og aktiveringen af forsikrede ledige., skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det såkaldte beskæftigelsestilskud.

”Jeg er selvfølgelig rigtig stolt af medarbejderne på jobcentret, men jeg er særlig glad for, at så mange er kommet i arbejde. Det er nemlig enormt vigtigt for borgernes selvværd og livskvalitet, at de undgår lange perioder med ledighed. Derfor er det yderst vigtigt, at vi fortsætter vores succesfulde indsats med at få vores ledige borgere tilbage i arbejde”, siger Jan Prokopek Jensen, der er formand for arbejdsmarkedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juni 2017 var der 1164 ledige i kommunen, svarende til en ledighedsprocent på 3,6 pct.

436 af disse var ikke forsikrede ledige.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...