Flere bud på dele af Sønderborg Kaserne

27. oktober 2018 Erhverv

For en tid siden besluttede kommunen at åbne mulighed for at sælge kasernen i mindre bidder, fordi det ikke var muligt at sælge hele kasernen til en enkelt køber.

“Og nu er der flere, der har budt ind”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Han tilføjer:

“Jeg mener, at flere af de bud, der er kommet. lever op til det, som vi ønsker. Nemlig at de også skal føre arbejdspladser med sig”.

“I næste måned skal Økonomiudvalget se på de forskellige bud og det glæder jeg mig til – og håber selvfølgelig, de andre er enige med mig”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forklarer, at udover at salget af kasernen skal give arbejdspladser, så ligger det fast, at de aktiviteter, der rykker ind, ikke må kollidere med de ting, der er på havnen.

Hvis Økonomiudvalget også er positivt stemt overfor køberne til dele af kasernen, så kan handlen godkendes på den lukkede del af byrådsmødet den 28. november – og herefter kan det offentliggøres, hvem der vil bo i den tidligere marinestation og sergentskole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...