Flere elever til specialklasserne på Ahlmann-Skolen

9. april 2015 Uddannelse

Specialklasser fra Fryndesholm Skole og Nydamskolen skal samles på Ahlmann-Skolen i Sønderborg fra august næste år.skole

Drøftelserne startede med at dreje sig om at sammenlægge specialklasserækkerne på Ahlmann-Skolen og Fryndesholm Skole, men så blev der tilføjet, at indskolingseleverne fra specialklasserækken på Nydamskolen også skal flyttes til Ahlmann-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generelt falder elevtallet for de nuværende specialklasser. I skoleåret 2014/15 er der 88 elever fordelt på de tre specialklasser.

Det falder til under 80 allerede til skoleåret 2015/16.

Det vurderes, at udgifterne til specialkørsel ikke bliver større ved, at eleverne køres til Ahlmann-Skolen i stedet for Fryndesholm Skole. Derimod forventes en merudgift til transport ved at flytte eleverne fra Nydamskolen til Ahlmann-Skolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...