Flere elever til specialklasserne på Ahlmann-Skolen

9. april 2015 Uddannelse

Specialklasser fra Fryndesholm Skole og Nydamskolen skal samles på Ahlmann-Skolen i Sønderborg fra august næste år.skole

Drøftelserne startede med at dreje sig om at sammenlægge specialklasserækkerne på Ahlmann-Skolen og Fryndesholm Skole, men så blev der tilføjet, at indskolingseleverne fra specialklasserækken på Nydamskolen også skal flyttes til Ahlmann-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generelt falder elevtallet for de nuværende specialklasser. I skoleåret 2014/15 er der 88 elever fordelt på de tre specialklasser.

Det falder til under 80 allerede til skoleåret 2015/16.

Det vurderes, at udgifterne til specialkørsel ikke bliver større ved, at eleverne køres til Ahlmann-Skolen i stedet for Fryndesholm Skole. Derimod forventes en merudgift til transport ved at flytte eleverne fra Nydamskolen til Ahlmann-Skolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...