Flere end 800 deltager i LINAK Nordborg Marathon

28. august 2021 Sport

Lørdag formiddag klokken ti talte borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby ned fra ti og da hun havde sagt ’en’, blev Nordborg Marathon skudt i gang. 75 løbere begav sig ud på den godt 42 kilometer lange rute.

INden nedtællingen holdt Ellen Trane Nørby en kort tale, hvor hun blandt andet forsikrede løberne, at de kom til at opleve flot natur og også bakker.

”Det kan godt være, at Aabenraa kalder deres løb for et bjerg-marathon, men vi har nu også bakker her på det kuperede Als – og det mærkede jeg i de to år, hvor jeg cyklede med det lokale Rynkebyhold. Vores bakketræning var henlagt til Nordals”, sagde Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 10. gang, der er Linak Nordborg Marathon og deltagerantallet er endnu en gang rekord med flere end 800 deltagere på de forskellige løbe- og walkruter.

”Det er jo ikke et hvilket som helst løb. Frivillige har gennem årene lagt tusindevis af timer i forberedelserne. Uden de frivillige og uden sponsorernes støtte, så var vi ikke her i dag. Det er alle de frivillige, som er benzinen, der får vores samfund til at køre rundt.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...