Flere genbrugspladser skal holde døgnåbent

4. juli 2018 Erhverv

Siden 5. september har det været muligt for erhvervsdrivende og private at få adgang til genbrugspladsen ved Glansager 24 timer i døgnet ved at tilmelde sig 365-ordningen.

Det har 3.856 indtil videre benyttet sig af.

Samlet set har genbrugspladsen haft over 12.500 besøg, hvor mange af disse er uden for den normale åbningstid.

Ved årsskiftet blev forsøgsordningen gjort permanent på grund af den store tilslutning.

”Med den store andel af tilmeldte kan man kun konkludere, at virksomheder og borgere er positivt stemte overfor de mere fleksible åbningstider på genbrugspladserne. Derfor blev ordningen gjort permanent”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig åbnes derfor lignende forsøgsordninger på Skodsbøl og Vesterlund for at give en yderligere fleksibilitet på Sønderborg-områdets genbrugspladser. Så kan man komme af med affald døgnet rundt fremfor at være afhængig af genbrugspladsernes åbningstider.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...