Flere navne klar til Nord-Als Musikfestival

24. november 2019 Kultur

Den anden weekend i juni er der traditionen tro gjort klar til fest på Nordborg Slot, og i år bliver festen endnu vildere end normalt. Den 12 & 13 juni holdes Nord-Als Musikfestival for 40. gang og i disse dage arbejdes der på højtryk med at få planlagt næste sommers store jubilæumsfest, hvor Alphabeat allerede er offentliggjort.

Første nye navn er Rasmus Seebach, som ikke behøver yderligere introduktion. Han er og bliver kongen af musikdanmark. Med flere hits end man kan tælle og en utroligt smittende energi, tryllebinder han stor som små. Vi glæder os utroligt meget til et gensyn med denne karismatiske musiker på vores elskede festival, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste artist er et kært gensyn med en gammel bekendt, Nemlig nordjyden, musikeren og komikeren Ib Grønbech, som vi har inviteret til at spille en af sine forrygende morsomme koncerter. Det er ved at være nogle år siden Ib har besøgt os, og et gensyn med den folkekære artist er vist ved at være på sin plads.

Sidste navn i denne omgang er det hårdtslående rockband Back in Black, som gæstede festivalen for ca. 20 år siden. Musikgruppen havde en fornemmelse af , at der måtte lidt Rock’n Roll på programmet, og med Back in Black er vi 100 procent sikre på, at alle der har hang til tråd, ild og rekvisitter bliver tilfredsstillet…

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget til årets festival starter den 30. november.

Billetterne kan købes på Billetsalg.dk og til Isskulpturfestivalen i Nordborg lørdag den 30. november kl. 11.00-18.00

Der vil løbende blive offentliggjort flere navne til programmet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...